Menu
Izleti osobnim vozilom

Izleti osobnim vozilom

Izleti osobnim vozilom i za male grupe, za posjetitelje koji žele izbjeći gužve i vožnje autobusom, nudimo poseban doživljaj putovanja van uobičajenih puteva.

Naši vozači su ujedno i turistički vodiči i sa njima možete obići mjesta koja su teško dostupna ostalim posjetiteljima. Putovanje i ritam posjeta u potpunosti podređujemo željama naših klijenata. Posebno preporučujemo posjetu središnjoj Istri koju se često, zbog slične klime i pejzaža, uspoređuje sa talijanskom Toscanom.
Također, kao još jedan vid upoznavanja sa lokalnom kulturom i običajima, preporučujemo ručak u nekom od istarskih agroturizama. Prijevoz se može organizirati osobnim vozilom (do 4 putnika) ili kombi vozilom (do 8 putnika).

Dvorci i legende

Dvorci i legende

Ovim izletom želimo goste upoznati sa legendama istarskog poluotoka te drevnim kaštelima i ostacima gradova. Izlet kreće iz Opatije u smjeru središnje Istre.

Čitaj više

Učka

Učka

Planina «Učka» najviša je istarska gora. Ovim izletom želimo je približiti našim posjetiocima i omogućiti im da uživaju u prekrasnom panoramskom pogledu koji se pruža od Venecije, ...

Čitaj više

Skrivena Istra

Skrivena Istra

Izlet kreće u smjeru starog grada Dvigrada kojim posjetioci mogu prošetati i upoznati se sa njegovom poviješću.

Čitaj više

Ostali izleti :

  • Motovun vuče svoje porijeklo iz prapovijesti te je na toj lokaciji postojalo brončanodobno naselje. Šetnja gradskim zidinama pruža nezaboravan pogled na dolinu rijeke Mirne i masiv planine Učke. U blizini Motovuna se nalaze Livade poznate kao centar tartufarstva u Istri.
  • Grožnjan je poznat i kao grad umjetnika te se u njemu nalaze bezbrojne likovne galerije. U toku ljetnih mjeseci u grožnjanu se odvijaju muzičke radionice a studenti, kao i profesori, dolaze doslovno iz cijelog svijeta
  • Hum je poznat kao najmanji grad na svijetu zbog još uvijek postojeće tradicije izbora gradonačelnika prema pravilima i običajima iz srednjeg vijeka. Uz gradić je i crkva Sv.Jerolima iz XII. Stoljeća sa fragmentima fresaka.
na vrh članka

Impressum

logo1


Olinfos d.o.o.
Rezine 4
51415 Lovran
E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web : www.olinfos.hr
tel./fax. + 385 (0)51 292 481
mob 1. + 385 (0)91 292 4810
mob 2. + 385 (0)91 576 8271
PDV I.B. HR86218445257
ID: HR-AB-51-040193337

Konverter valute


Iznos  
Preračunaj u 
   
fb2  Posjetite nas i na facebook-u 
olinfos.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se