Menu
Lokalno vođenje

Lokalno vođenje

Naši turistički vodiči posjeduju ovlaštenja za obavljanje poslova turističkog vođenja na području Istre, Kvarnera pa sve do Nacionalnog parka Plitvička jezera na slijedećim jezicima : hrvatski, engleski, njemački, talijanski, mađarski te ostali jezici na upit.

Gradska vođenja vršimo i u kostimima određenog povijesnog razdoblja npr. Opatija 19. stoljeća. Za grupe bez vlastitog prijevoza organiziramo prijevozno sredstvo na kopnu ili moru.

Krktour

Krktour

Otok Krk je drugi najveći jadranski otok a ujedno i kolijevka hrvatske pismenosti i kulture. Naseljen već od prapovijesti bilježi prisustvo Liburna, Grka, Rimljana i Hrvata.Na otok...

Čitaj više

Plitvička jezera

Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera jedan je od 8 nacionalnih parkova u RH, jedan od najljepših a zasigurno i najposjećeniji nacionalni park. Gotovo milijun posjetilaca godišnje posje...

Čitaj više

Istratour

Istratour

Istarski poluotok jedan je od najljepših dijelova Hrvatske. Kraj je to blage klime, brojnih kulturnih spomenika a i regija poznata po vinima, maslinovom ulju i dobroj hrani.Istru m...

Čitaj više

Ostali izleti :

  • Gorski Kotar : brdoviti područje u zaleđu grada Rijeke u kojem, bez obzira na blizinu mora, vlada prava planinska klima.
  • Cres-Lošinj : dva otoka spojena kratkim mostom kod mjesta Osor. Cres se odlikuje izuzetno velikim brojem biljnih vrsta a gradić Mali Lošinj poznato je turističko središte otoka Lošinja.
  • Postojnska jama : najpoznatiji speleo objekt u Sloveniji koji se proteže u duljini od preko 25 kilometara sa bezbrojnim špiljskim ukrasima, stalaktitima i stalagmitima.
  • Lipica : poznata ergela iz koje potiču poznati konji Lipicanci koji su uzgajani za školu jahanja i za potrebe bečkog dvora.
na vrh članka

Impressum

logo1


Olinfos d.o.o.
Rezine 4
51415 Lovran
E-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web : www.olinfos.hr
tel./fax. + 385 (0)51 292 481
mob 1. + 385 (0)91 292 4810
mob 2. + 385 (0)91 576 8271
PDV I.B. HR86218445257
ID: HR-AB-51-040193337

Konverter valute


Iznos  
Preračunaj u 
   
fb2  Posjetite nas i na facebook-u 
olinfos.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Slažem se